vores historie

HVAD ER DEN ÅBNE SCENE FYN?

Den Åbne Scene Fyn er et dynamisk frivilligfælleskab, der stræber mod at samle det kreative vækstlag på Fyn og sammen skabe et frirum til at udtrykke, udveksle og udvikle passionen for scenekunst, uanset om det er musik, tekst, dans, maleri eller andet.

Vi arbejder konstant på at få et bredt samarbejde med alle relevante kulturinstitutioner og kreative foreninger samt fællesskaber på Fyn, og vi ønsker at udvikle dannelsen af kreativ bevidsthed, viden og netværk gennem samarbejde med f.eks. efterskoler, højskoler og læringsinstitutioner.

Vores primære målgruppe er amatører og professionelt udøvende i alle aldre med en passion for scenekunst, som har lyst til at dele deres skriblerier, malerier, musik, sang mm. med andre der har samme interesse.

koncepter

DEN LILLE ÅBNE SCENE

Et månedligt gratis arrangement, hvor alle interesserede kan møde og få muligheden for at komme op på scenen og præsentere deres kunst i et trygt forum.

DEN STORE ÅBNE SCENE

Et større arrangement, hvor optrædende, der har brug for mere plads eller mere avanceret udstyr har mulighed for at komme på scenen.

WORKSHOPS

Gratis event, hvor folk, som er interesserede i at lære nyt eller afprøve nye genrer inden for scenekunst, kan møde op.

REJSEHOLDET

En gruppe af vores frivillige, som tager ud til skoler, efterskoler eller højskoler og gennemfører et arrangement med stedets elever, så de får muligheden for at udtrykke dem på en scene.

Copyright
2021 Den Åbne Scene Fyn. Udviklet og designet af Kristoffer Staugaard